
צום תשעה באב הקרב ובא מכניס ברבים מאתנו חשש – איך לעבור את הצום בצורה הקלה ביותר ובמינימום תופעות לוואי הקשורות בו.
בדיוק לשם כך מסבירים לנו המומחים של 'ענבי טלי' אשר מגדלים כבר שנים מגוון זנים ייחודיים, מגוונים ומשובחים במיוחד, מדוע כדאי לנו כל כך צרוך ענבים דווקא לפני הצום:
הענבים לא רק טעימים מאד – אלא גם עשירים בסגולות בריאותיות וברכיבי תזונה החיוניים לגוף.
עוד באתר:
הם בעלי אינדקס גליקמי נמוך שאחראי על 2 דברים : 1. שומר על ערכי האינסולין בדם ומונע קפיצות ברמות האינסולין והסוכר בדם. 2. הסוכר הגליקימי מתפרק בגוף בצורה איטית הנותנת תחושת שובע ורעננות לאורך כל הצום .
לא תאמינו כמה קל יהיה לעבור את הצום אם תרבו באכילת ענבים לפניו. וכשכל זה בא בשילוב של טעם משובח ומרקם פציח המאפיין את הענבים של 'ענבי טלי', אין פלא שתיכנסו רגועים ושמחים לצום.
את ענבי טלי תוכלו למצוא במגוון כשרויות מהודרות: החל מבד"צ העדה החרדית, הרב לנדא והרב אפרתי שליט"א. כל עינב זהב!