
קינוח כוסות- המתכון באדיבות כרמית
אביזרים:
עוד באתר:
מעבד מזון, שקית זילוף, מיקסר, כוסות להגשה
מצרכים:
3 תפוחים ירוקים חתוכים לקוביות קטנות
3 כפות סוכר חום
20 גרם חמאה
1 שמנת להקצפה
3 כפות אבקת סוכר
100 גרם ריקוטה
300 גרם עוגיות מיני קוקיס בטעם חמאה
100 גרם חמאה מומסת
2 חבילות מיקסים שוקולד לבן ופצפוצי אורז.
ההכנה:
במעבד מזון טוחנים שקית של מיקס שוקולד לבן ומניחים בצד.
לאחר מכן טוחנים במעבד מזון עוגיות מיני קוקוס בטעם חמאה עם חמאה מומסת.
מקציפים בקערה שמנת להקצפה עם אבקת סוכר ולאחר התגבשות השמנת מוסיפים ריקוטה לתערובת ואת תערובת המיקס הטחון, מקפלים מעבירים לשקית זילוף.
במחבת מניחים חמאה תפוחים וסוכר חום ומקרמלים מעט את התפוחים.
מניחים בכל כוס מתערובת עוגיות הקוקיס, מזלפים מעל קרם ואז את התפוחים המקורמלים ומסדרים מעל חטיפי מיקס לבן.