
הבוקר (רביעי) החל רמטכ"ל הצבא, רב אלוף אביב כוכבי ובהובלת ממלא מקום מבקר צה"ל, תת-אלוף במיל' עופר שריג – בשורת ביקורות פתע לבחינת תחום המזון בצה"ל.
הביקורת תבדוק במתכונת פתע כ-80 יחידות מכלל צה"ל תוך התמקדות ביחידות הקצה המבצעי, מחנות מבצעיים, בסיסי טירונות והכשרה ומחנות קבע.
הביקורת תתמקד בבדיקת איכות וכמות המזון המוגש בשגרה לחיילים בקצה המבצעי ותתמקד בשלושה נושאים: כמות המזון, איכות המזון ומנגנוני בקרה בתחום המזון.
עוד באתר:
בפתח הביקורת הודגש כי תחום המזון הוא אחד המרכיבים העיקריים בתחום רווחת הפרט בצה"ל ויש לו השלכות ישירות על תפקוד המשרתים ותפקודו של החייל הלוחם בפרט.