121

סטיילינג וכתיבה: אלישבע גליקסברג – Style Academy
קפה: JACOBS
צילום: Shortcut media

משלוח מנות מכבד את הנותן ואת המקבל. על כן אני מאמינה בבחירת מוצר מוביל, אשר יתווה את צבעי המשלוח ועיצובו.

לשם כך, בחרתי במוצרי קפה JACOBS, אשר כל אחד ישמח לקבלם בפורים ובכל השנה.

1

 

מניפת הצבעים:

ירוק כהה
ירוק תפוח
נגיעות של חום וסגול חם

 

2


 

החומרים הדרושים להרכבת התיק:

מארגז הכלים:

• 2 ספוגים המיועדים לפרחים חיים
• סכין חיתוך
• חוטי ברזל
• מספריים
• סיכות בעלות ראש יהלום
• מגש זכוכית
• קטאר/מזמרה

מהמשתלה:

• קיטומי פרח אסתר
• עלי מרסיניה
• עלי אמרנטוס
אקססוריז:
• סרט סאטן

ההכנה:

1. הניחו את שני הספוגים אחד על השני וצרו מיתאר של טרפז באמצעות חיתוך הצלעות החיצוניות.
2. הטבילו את הספוגים בקערת מים,הניחו להם לשקוע מאליהם עד הקרקעית.
3. נערו ככל שניתן את שאריות המים אשר הצטברו בספוגים,מקמו אותם על גבי משטח הזכוכית ובכך תכינו את התשתית לגוף התיק.
4. מלאו את תחתית התיק בקיטומי פרח אסתר, עטרו בסיכות יהלום.
5. מלאו את מעטפת הספוג בקיטומי עלי מרסיניה.
6. ליצירת ידיות התיק : לפפו עלי אמרנטוס על חוטי ברזל ,
7. להשלמת המראה: קשרו סרט סאטן מעוטר בסיכות יהלום בצידי התיק,.

3

5 9  7

8

10

הרכבת המנה האישית

לאחר שהצטיידתי בקפה איכותי מבית JACOBS, אני מתגייסת להרכבת מאפה אישי כמתחייב. בעל רכיבים מוכנים מראש. באמצעות נקיטת פעולות קצרות וישימות, אבצע את הסטיילינג הקולינרי/צילחות.

החומרים הדרושים מהמטבח:

עוגיות מקרון מוכנות
קוביות שוקולד
מקלות שוקולד
קרם גנש (מתכון בהמשך)
צלחות מרובעות
כוסות קפה
קיטומי סחלב
עלי רקפת
סיכות יהלום

13

ההכנה:

1. הניחו קובית שוקולד על הצלחת
2. זלפו מעט קרם גנש
3. העמידו את עוגית המקרון במאונך ולא במנח אופקי כצפוי
4. זלפו מעט גנש בראש המקרון
5. הניחו מקל שוקולד
6. עטרו בעלה /סוכריה/קיטום פרח/זילוף קרם צבעוני

12

 

מתכון לקרם גנש

מתכון בסיסי לקרם, המיועד למילוי פטיפורים והדבקת חלקי עוגה /שוקולד.החומרים:

200 גר' שוקולד (לבן או חום)
150 גר' ריץ'
10 גר' מרגרינה (לא חובה, רק במקרה שמעוניינים להשאיר את הגנש לאורך זמן)
1 כף ליקר (לא חובה. המלצה שלי:ליקר תפוזים)

הכנה:
להמיס את השוקולד בשיטת בן מארי (סיר בתוך סיר מים רותחים)או במקרוגל
לחמם את הריץ' ולהוסיפו לשוקולד המומס
להוסיף את המרגרינה והליקר ולאחד את התערובת
לצנן

14

 

פורים שמח!
קפה JACOBS
אלישבע גליקסברג מנכ"ל יופי של אירוע -Style Academy











עוד כתבות שיעניינו אותך

בעקבות הראיון ב'קול חי'

הרצוג נגד השר אליהו: "שיחשוב טוב מה יוצא לו מהפה"

אלי יעקובוביץ
גלריית ענק

כינוס היסטורי: "רוצים להשמיד אותנו; למסור את הנפש"

נתי קאליש
בכנס ההיסטורי

פסק הלכה מטלטל: "מותר לחלל שבת, כדי לא להתגייס לצבא"

אלי יעקובוביץ
צפו

נשיאי ארה"ב הבינו; בישראל עדיין רודפים את עולם התורה

הרה"ג מרדכי מלכא
צפו

"גנב, גנב": השר זינק ועצר את החשוד

אבי יעקב
עימותים סוערים

"מזהיר אתכם אם תישארו": פרשים דוהרים לישיבת אוריתא

פנחס בן זיו
מזעזע

האסון בתנכ"י: הותר לפרסום שמו של העובד שנהרג

פנחס בן זיו
בהשתתפות מאות

"נרעיש עולם ומלואו": תיעודים מכינוס ראשי הישיבות

נתי קאליש
אבי אילסון מארח

איך זה התחיל? צמד 'ממתק לשבת' בשיחה מרתקת

קול חי מיוזיק
צפו

המגיש נפגע מתגובות קוראי 'אמס'? "צביטה בלב"

פנחס בן זיו
שינוי כיוון

סמוטריץ': "לא יהיה יותר משא ומתן עם חמאס על חטופים"

אבי יעקב
תיעוד תת קרקעי

דרמה בקניון: הרכב חשמלי עלה באש בחניון

אבי יעקב
חולייה גדולה ומחומשת

תקרית חמורה: 12 מחבלים הניחו מארב ותכננו לבצע חטיפה

שמעון כץ
דברים נחרצים

הגר"ד לנדו לאברך שקיבל צו גיוס: "לא ללכת בשום אופן"

אלי יעקובוביץ
אחד על אחד

הרשי אייזנבך גלוי לב: "עשיתי כל טעות אפשרית"

יוסי חיים
תקרית חריגה

עובד ב'תנ"כי' ננשך בצווארו ע"י נמר; מצבו אנוש

פנחס בן זיו
צפו

"173 קמ"ש? אין מצב בחיים שנסעתי במהירות כזאת"

אבי יעקב
צפו בדברים

מרן לאברכים: "מתחילים לזלזל במנהגים ונהיים רפורמים"

נתי קאליש
"טרוף טורף"

טרגדיה: נקבע מותו של העובד שנטרף על ידי נמר ב'תנכ"י'

פנחס בן זיו
יד קלה על ההדק

עדויות: "המשיך לירות גם אחרי שזיהה את הפצוע כיהודי"

אבי יעקב