
סעודה שלישית היא הסעודה שאיתה אנחנו מסיימים את השבת. בשבתות הקיץ הארוכות אנו מגיעים לסעודה זו עם תאבון למנות מעניינות ומגוונות. כמובן שאנו נרצה להקפיד על מנהג אכילת דג גם בסעודה שלישית.
מוזמנים לגוון את הסעודה שלישית שלכם עם הטונה של סטארקיסט, 100% טונה איכותית. את הטונה תוכלו לאכול במגוון אפשרויות: במילוי למאפים, סלטים, פשטידות ועוד, וכך תיהנו גם מסעודה משודרגת וגם מאכילת דג.
לפניכם מתכון מיוחד המותאם במיוחד לסעודה שלישית, הכולל את הטונה האיכותית של סטארקיסט.
עוד באתר:
מאפה טונה משובח
מצרכים (ל-4 יחידות):
- 1 ק״גבצק עלים מופשר
- 1 ביצה טרופה, להברשה
- מעט שומשום לפיזור מעל
למלית:
- 2 קופסאותטונה במים מסוננות
- ½ כוסזיתים קצוצים
- 3 ביצים קשות קלופות וחתוכות לקוביות גסות
- 1 כפיתמלח
- 1 כפיתפלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי המלית.
- פורסים את בצק העלים על משטח העבודה וחותכים לרוחב למלבנים ברוחב של כ- 12 ס"מ.
- מניחים לאורך כל מלבן כ- 2 כפות מהמלית וסוגרים את הבצק מעל המילוי לרצועה מהודקת. מגלגלים את הרצועות לשבלולים ומניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
- מברישים את הבצק בביצה טרופה ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור ל- 30 דקות אפייה, עד הזהבה.