
הולכת וצוברת התאוצה של הריקודים, גם בעזרת הגברים בחתונות. מה שהיה פעם שייך לעזרת הנשים שהגיעו לאיש הסאונד או לבעל התזמורת עם שלוש דקות של אבי אילסון או משה קליין או ארי גולד ודומיהם, הפך להיות גם בתוך עזרת הגברים. אתמול הפתיעו בחורי ישיבת בני ראם עם ריקודי עמבה.
בשל כך, העלה מנחם טוקר ל'זמן אוויר' את זמר החתונות אבי אילסון ושאל אותו מה דעתו? "כל הנושא של הריקוד, עד לפני 5-6 שנים, זה בקושי היה קיים. זה הדבר הכי טוב שקרה לי בקריירה".
עוד באתר:
לדבריו, "זה דבר מרענן, זה כיפי, כמובן, תשמע, יש ישיבות שזה, שגם כאילו בעזרת גברים, שזה הצגה, באמת, וזה דבר מהמם, וזה גם נותן את הרגע הזה של הברק – להניע מחדש".

עוד אמר אילסון: "אני רואה את ריקודי עזרת נשים וגם עזרת גברים כמשהו שהוא פה בשביל להישאר עוד הרבה מאוד שנים".
אחריו העלה טוקר לשידור את יו"ר משמרת הקודש והחינוך, הרב מוטקה בלוי וביקש את דעתו על הטרנד החדש – "האם אתה חושב שזה דבר נורמלי?", שאל. בלוי השיב ואמר: "מה שהשמעת זה אפס לעומת איך שזה נראה. הטראנסים והריקודי פמ-פם האפריקני, שבדרך כלל מפעיל את הרובד הנמוך של המוח, ואני בדקתי את זה וקראתי המון מחקרים על הדבר הזה, בנוסף לטיפה המרה ששותים בספלים, זה משהו גוי. וממש מתכון בטוח, למה? גירוי יצרים אפלים, רצון למשהו עוד יותר טוב, ג'וינטים, טמטום המוחים, ירידה בטעם הלימוד, פיזור הרפש, ואז מגיעים חלילה ללא יודע מה, וכבר אירעו דברים באוטובוסים בחזור מהחתונה".
עוד הוסיף מוטקה בלוי ואמר: "אם זה כל כך משמח וזה פשוט, אז למה עושים את זה רק אחרי שהראשי ישיבות לא נמצאים כבר באולם, למה לא רוקדים בשמחת תורה, בהכנסת ספר תורה? בסעודת סיום, למה לא נרקוד ככה? יש משהו חדש, מתאים לדור שמשמח עד גבוהים ועד פסגות. אגב, אני מסתפק, אם מותר בחתונה שרוקדים כך, לומר את הברכה של השמחה במעונו כמו שבחתונה מעורבת לא אומרים".
האזינו לשיחה עם אבי אילסון ומוטקה בלוי – מתוך 'זמן אוויר' ב'קול חי':