
הבוקר (שישי) התקיים ב'קול חי' מעמד מרגש של הפרשת חלה עם השפית מירי זורגר ורחל קליין פסטג ובהשתתפותה של הרבנית ימימה מזרחי. להלן המתכון לחלות.
מצרכים
1 ק"ג קמח
עוד באתר:
2 ביצים
50 גר' שמרים
3/4 כוס שמן
4 כפות דבש
3 כפות סוכר
כ 600 מ"ל מים פושרים או ללחמניות מזונות יש להמיר 60 אחוז במי פירות
1 כפית מלח
אופן ההכנה
את המצרכים יש לשים בקערת המערבל
את המלח יש לשים הראשון ומעל את הקמח ואז את שאר המצרכים
ללוש כ 10 ד'
התפחה של כשעה מכוסה בנילון נצמד
קליעה התפחה נוספת
הברשה בביצה ושומשום
אפיה בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות עד להשחמה