
מתכון לקוסקוס בייתי ומרק עם סיר הקוסקוס של סולתם רדד/ חני מרגי
לקוסקוס:
קילו סולת
כוס מים
חצי כוס שמן
כף מלח
אופן ההכנה:
עוד באתר:
בקערה קילו סולת
3/4 כוס מים
מערבבת טוב טוב
מוסיפה כף מלח
חצי כוס שמן
ממשיכה לערבב
מעבירה בנפת קוסקוס ושמה בסיר לאידוי
למשך 50 דק
מוציאה את הקוסקוס לקערה
ממתינה שיתקרר מעט
מוסיפה חצי כוס מים מערבבת טוב ומעבערה שוב בנפה
ושוב שמה בסחר אידוי לעוד כ30 דק
למרק:
שמתי בסיר בצל טיגנתי מעט שיזהיב
הוספתי ירקות
(גזר, בטטה, דלעת, סלרי, קישואים, זוקיני, ובצלים קטנים)
אבקת מרק, פלפל לבן , וכורכום
לתת לזה אידוי של 20דק
להוסיף מים עד לגובה הירקות
ולהרתיח
(מידי פעם הוספתי מים לפי העין)