מצרכים
- 1 צנצנת דובדבנים
- 40 גר' חמאה מומסת
- 15 גר' ליקר דובדבנים
עוד באתר:
לציפוי פריך
- 100 גר' קמח
- 50 גר' אבקת שקדים
- 100 גר' חמאה
- 100 גר' סוכר דמררה
- 100 גר' פיסטוק
- 50 גר' שיבולת שועל
להגשה
- קצפת ואבקת סוכר
אופן ההכנה
- את הדובדבנים מערבבים עם חמאה מומסת וליקר דובדבנים
- ממלאים כוסות עד כ 3/4 מהגובה
- מכינים את הפירורים
- במעבד מזון טוחנים קמח ושקדים מוסיפים סוכר וחמאה ומעבדים בפולסים למסת פירורים
- מוסיפים פיסטוקים ושיבולת שועל ומעבדים לפירורים
- מקפיאים 10 ד'.
- מפזרים את הפירורים מעל הדובדבנים
- אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 ד' או עד להשחמה
- מקשטים באבקת סוכר ותלולית קצפת