
כ-25 נשים חרדיות התאספו ביום ראשון האחרון בבית דאבו – מותג המיקסרים המוביל ביותר שבשנים האחרונות עושה פעמיו כמעט אל כל בית בישראל. במקום קיבלו את פניהם הנהלת המותג ומטבח מלא בכל טוב: ירקות, דגים, תבלינים ועוד – כל המרכיבים שנדרשים להכנת סעודת שבת.
מאז שחברת OIG יצאה לשוק עם המיקסרים של דאבו, היא שמה לה לאג'נדה להיות חלק בלתי נפרד מכל משפחה שרוכשת את אחד מהמיקסרים של המותג. כך לדוגמה בהוראת הבעלים, מר עופר גבאי, שזמין לשמוע כל הערה ודרישות לשיפור שמגיעות מקהל הצרכנים שלו, הוחלט בחברה כי כל אדם שרוכש מיקסר דאבו, זכאי לסדנה הדרכה חווייתית אותה מעביר שף החברה. לסדנה אשר מתקיימת באולם הסדנאות מצטרפים גם מנהל מחלקת השירות ומנהל המעבדה וכל זאת, על מנת שיוכלו להקשיב לצרכן ולמקסם את היתרונות של המיקסר במטבח הביתי שלו. בנוסף, הוקמה קהילת נשים חרדיות שבה הן מקבלות בעיקר תוכן מקצועי איכותי.
עוד באתר:
ביום ראשון האחרון התקיימה סדנה מרשימה ויוצאת דופן. לפני מספר שבועות הגיע השף קונדיטור, מאיר בראל, לבחון את מיקסר דאבו עליו שמע רבות. בסיום הבחינה, הוחלט על שיתוף פעולה בין דאבו לבין השף, לאחר שההתפעלות שנרשמה היתה כה משמעותית. כדי לחגוג את האירוע, הוחלט על סדנה מיוחדת לחברות קהילת דאבו. כמובן שלא כולן יכלו להשתתף משום שהמקום מוגבל. כך הגיעו 25 נשים לסדנה שכל אישה חולמת עליה: כך מבשלים שבת בשעה!!!
לכל מי שחולמת לבשל ביום שישי ולצאת לטיול עם הילדים, או לבד – מסתבר שהדבר אפשרי בהחלט. בהרצאה מרתקת במיוחד הסביר השף מאיר בראל על ההכנות לקראת הבישול, כיצד הכרת חומר הגלם מקלה עלינו, כיצד נערכים בתכנון מוקדם עם כתיבת תפריט, קניות והכנת הפרודוקטים עצמם, כיצד לנהל נכון את הבישול בין הכיריים לתנור, כיצד לחסוך זמן יקר בדברים שלא חשבנו עליהם והכי חשוב? ענה על השאלה: כיצד מכינים אורז מושלם!
הנשים המרותקות למדו הרבה מאוד, קיבלו חומר כתוב, נעמדו במטבח והחלו לקלף, לחתוך, לקצוץ, לתבל – בישול סעודת שבת תחת פיקוחו והסבריו של שף מאיר בראל, המבוקש מאוד בעשירון העליון לאירועי בוטיק ועובד בעיקר במלונות בחו"ל, מתמחה במטבחי פיוז'ן ובישול מולקולרי ומפליא בידיעותיו על תזונה, שילוב חומרי גלם, איזון טעמים ועוד.
בסיום הסדנה יצאו הנשים עם מגוון של מתכונים, עם ידע גדול יותר ובעיקר עם הבנה, שככל שאת מפרגנת לעצמך במטבח מוצרים איכותיים שעוזרים לך בדרך, את גם מסיימת מהר יותר וגם מקבלת תוצאות מושלמות יותר. מי שהוכיחו זאת בצורה הטובה ביותר, היו החלות המרהיבות שהכין השף בראל, במיקסר דאבו, כשהוא מסביר את אחת הסיבות לאהבה שלו למיקסר, שעושה עבורו עבודה של קיפול, איסוף הבצק מכל כיוון, מלמטה, מהצדדים, מה שלא עושה אף מיקסר אחר ומדגיש השף, שחלק בלתי נפרד מהתוצאה של המתכון שלנו, אם הוא יצליח או לא, תלויה לחלוטין במכשור שבו נשתמש במטבח.
המשתתפות בקבוצה נהנו לראות כיצד ניתן להכין בצק לחלות בכמות של הפרשת חלה, מבלי להתאמץ, לא האמינו שהמיקסר פועל בזכות השקט המופתי – לא שומעים רחש בזמן הפעולה! ועוד אינספור יתרונות שמספק המיקסר והופך את כל פעולת הלישה, ההקצפה ואפילו חיתוך ירקות, להרבה יותר קל, מהיר, מקצועי. לבשל בבית כמו במטבח מקצועי – ככה זה כשיש לך דאבו!