
עוף בירקות שורש
מצרכים
- 4 כרעי עוף חלוטים ונקיים
- לירקות:
- 5 גזרים קלופים וחתוכים
- 1 שורש פטרוזליה קלוף וקצוץ
- 3 עלי סלרי קצוץ
- 5 כפות שמן לטיגון
- 2 כוסות ציר עוף או מים
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- לפיזור 4 כפות פטרוזליה קצוצה
- לתוספת: 5 תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אופן ההכנה:
- חממי שמן במחבת וטגני את הירקות עד להשחמה
- הוסיפי את חלקי העוף וטגני עד להשחמה של העוף
- תבלי ופזרי פטרוזליה קצוצה
- הוסיפי את הציר והביאי לרתיחה הנמיכי את האש ובשלי כשעה וחצי
- הוציאי את העוף הוסיפי את תפוחי האדמה ובשלי חצי שעה נוספת