
מוס גבינה בכוסות
מצרכים
עוד באתר:
2 כוסות מחית פרי אדום (תותים, דובדבנים, חמוציות….)
למלית
לגבינה
500 גר' גבינה 5% שומן
1 שקית אינסטנט וניל
150 גר' אבקת סוכר
250 מ"ל שמנת מתוקה 36 % שומן מוקצפת לקצף רך
לפירורים קריספיים
100 גר' קמח
100 גר' חמאה
100 גר' שקדים מולבנים טחונים
100 גר' סוכר
אופן ההכנה
הכנת המוס
את הגבינה האינסטנט והא סוכר יש לשים בקערה ולערבב למסה אחידה
לטעום ולתקן תיבול
להוסיף את השמנת המוקצפת ולערבב למסה סמיכה
להניח במקרר לשעה
הכנת הפירורים לציפוי
את המצרכים יש לשים במעבד מזון וללוש למסת פירורים
לאכסן בקופסא פלסטיק ולהקפיא לשעה לפחות
לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה
הרכבת המנה
בכוסות מיני יש לשים כף ממלית הפרי האדום
מעל לזלף בנדיבות מוס גבינה
לפזר פירורים אפויים מעל ולהגיש