
עוגיות שוקולד הילה
מצרכים
450 גר' שוקולד מריר
170 גר' חמאה
עוד באתר:
4 ביצים
300 גר' סוכר
70 גר' קמח
5 גר' א אפיה
אופן ההכנה
ממיסים שוקולד וחמאה
מקציפים ביצים וסוכר
מאחדים בתנועות קיפול
את הקמח מוסיפים בסוף
אפשר להוסיף אגוזים בסוף
מזלפים תלוליות ברווחים
אפיה בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 9 ד'
עוגיות אגוזים בחיתוך
מצרכים
1 כוס שמן
1 כוס מים
4 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
מלית
200 גר' אגוזי לוז טחונים
100 גר' סוכר
1/2 כוס מים רותחים
2 כפות מחית לוז-נוגט
אופן ההכנה
הכנת הבצק
מביאים לרתיחה שמן ומים
כשרתח שופכים על הבצק ומערבבים לבצק חלק
את מצרכי המלית לערבב למסה סמיכה
מחלקים את הבצק ל 2 מרדדים לעלה צר וארוך
מורחים את המלית מגלגלים ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 40 ד'
פורסים ולפני ההגשה מפזרים אבקת סוכר
עוגיות קצף חלביות
3 1/2 כוסות קמח תופח
1 שמנת חמוצה
3 חלמונים
3 כפות סוכר
300 גר' חמאה
3 כפות ליקר בננות
מלית
3 חלבונים
1/2 כוס סוכר
1 אינסטנט וניל
מעט קפה – לא חייב
אופן ההכנה
מכינים בצק מחלקים ל 4
מכינים מלית
מקציפים חלבון וסוכר בסוף מוסיפים את האינסטנט והקפה
מרדדים מורחים מלית ומגלגלים
חותכים לשושנים ומסדרים על תבנית מרופדת בניר אפיה
אופים בחום של 180 מעלות עד להשחמה קלה כ 15 ד'