
טוב לא רוצה להלחיץ אבל מכירה כאלה שאצלם כבר פסח אז זה בשבילם…
מעטפות בלינצ'ס במלית מוקפצים
מצרכים:
לבלינצ'ס-כ 30 יח' בלינצ'ס
6 ביצים
6 כפות קמח תפוחי אדמה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפית מלח
1 כף סוכר
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1/2 כוס שמן
מלית
5 פרגיות טחונות גס
4 בצלים קצוצים
4-5 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 סלסילות פטריות קצוצות
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
1 כף קמח תפוחי אדמה
אופן ההכנה:
מכינים בלינצ'ס
במעבד מזון טורפים את רכיבי הבלינצ'ס לבלילה חלקה
מחממים מעט שמן במחבת כשהשמן חם מעבירים לבלילה תוך כדי ערבוב מאסיבי
עם מצקת שופכים מהבלילה אל המחבת מנענעים את המחבת לכיסוי מוחלט של הבלילה
מטגנים משני הצדדים את כל המסה
עוד באתר:
הכנת המלית:
מטגנים בצל עד להשחמה קלה
מוסיפים פטריות ומטגנים עד להשחמה
מניחים בצד
מנגבים את המחבת ומחממים שוב מעט שמן עד שחם
מוסיפים את הפרגיות הטחונות גס ומטגנים עד שהן מוכנות, לא יותר מ 10 ד'
מוסיפים אל הפרגיות את הבצל והפטריות המטוגנות ומערבבים תוך כדי טיגון
מוסיפים תיבול ופטרוזיליה מערבבים מוסיפים את הקמח תפוחי אדמה ומערבבים עד שאין נוזלים
מצננים
לוקחים בלינצ'ס ומניחים במרכז כשתי כפות מהמלית סוגרים משני הצדדים ואז מגלגלים
מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה
מכינים כך את כולם מברישים בשמן ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ואופים עד להשחמה
פחזניות לפסח- מתאים לפיררים לפסח
מצרכים
100 מל שמן
70 מל שמן
175 גר' קמח תפוחי אדמה
20 גר' א אפיה
7 ביצים
1 כפית מלח
2 כפיות סוכר
אופן ההכנה
מחממים שמן מים מלח וסוכר מוסיפים את הקמח וטורפים עד שנפרד מהדפנות של הסיר
מסירים מהאש מעבירים לקערת המיקסר ומוסיפים את הביצים אחד אחד
מזלפים פחזניות ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה
לפירורי לחם לפסח פותחים את הפחזניות ומיבשים בתנור
טוחנים לפירורים