
רוצים להפתיע עם משהו מתוק ומקורי?
250 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס דבש ניגר
250 גרם אגוזים כל הסוגים
עוד באתר:
להמיס שוקולד עם דבש וטיפה שמן במיקרו
לערבב עד האיחוד, להוסיף אגוזים.
לפרוס 2 שכבות של ניילון נצמד, להוציא את התערובת בשורה כמילוי ולגלגל עם הניילון תוך הידוק ויצירת נקניק בקוטר כ3-5 ס"מ. להקפיא לשעה או יותר.
לפרוס לפרוסות. הנקניק מתקשה בהקפאה אבל מתרכך בחוץ אז אם אוהבים את זה רך יותר, תוציאו כרבע שעה לפני הגשה.
בתיאבון! (ואל תשכחו לספר לנו איך יצא, כמובן)