
רוצים להפתיע עם משהו מתוק ומקורי?
250 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס דבש ניגר
250 גרם אגוזים כל הסוגים
להמיס שוקולד עם דבש וטיפה שמן במיקרו
לערבב עד האיחוד, להוסיף אגוזים.
לפרוס 2 שכבות של ניילון נצמד, להוציא את התערובת בשורה כמילוי ולגלגל עם הניילון תוך הידוק ויצירת נקניק בקוטר כ3-5 ס"מ. להקפיא לשעה או יותר.
עוד באתר:
לפרוס לפרוסות. הנקניק מתקשה בהקפאה אבל מתרכך בחוץ אז אם אוהבים את זה רך יותר, תוציאו כרבע שעה לפני הגשה.
בתיאבון! (ואל תשכחו לספר לנו איך יצא, כמובן)