
עוגת כבשה – הפתעה מתוקה ומיוחדת עם מרשמלו של כרמית
• מכינים עוגת בסיס לפי הטעם. שוקולד, וניל, תפוזים וכדומה.
עוד באתר:
• מצפים את העוגה בקצפת מכל הצדדים. ניתן לזלף שושנים בדפנות העוגה. ולמעלה להשאיר חלק.
• מרשמלו לבן של כרמית, חוצים כל אחד ל2 בעזרת מספריים. ומניחים על החלק העליון של העוגה ויוצרים את הפנים של הכבשה. אפשר להמשיך גם לדפנות של העוגה ולשים מרשמלו.
• מרשמלו ורוד של כרמית עבור האוזניים והאף: חותכים מרשמלו לרבעים. שמים רבע מרשמלו כאוזן בכל צד, אף- חותכים חתיכה קטנה בצורת משולש ומניחים במקום של האף.
• ממסים 3-4 קוביות שוקולד מריר/ קצת שוקולד צ'יפס מעבירים לשקית זילוף/ שקית אוכל/ קונוס זילוף מנייר אפיה, ומציירים את העיניים והפה של הכבשה ישירות על העוגה.
ל"ג שמח!
