
עוגת גבינה ללא אפייה/ ריקי מאפה נאמן
לבצק פירורים:
עוגיות מפוררות דק
עוד באתר:
חמאה
למילוי:
2 גבינה לבנה 500 גרם
גביע שמנת
שמנת מתוקה אחת
חצי קופסת פודינג וניל
חצי כוס סוכר לבן
אופן ההכנה:
שמים את החמאה בטמפרטורת החדר ומערבבים אותה היטב עם עוגיות מפוררות עד לקבלת בצק רך, מרדדים אותו עם האצבעות על גבי תבנית עגולה.
אופן ההכנה של המילוי:
מקציפים את השמנת המתוקה עד שהיא הופכת לקצפת אוורירית , מוסיפים את שאר החומרים מערבבים ושמים מעל הבצק.
מפזרים מלמעלה פירורי עוגיות, שמים במקרר למספר שעות והרי לכם עוגת גבינה נהדרת.
שבת שלום!