
סלט סלמון חם
באדיבות השפית חני כהן ממסעדת ריקוטה הירושלמית חלבית, איטלקית, כשרה.
החומרים להכנה:
עוד באתר:
200 גרם סלומון טרי חתוך לקוביות
200 גרם פטריות פורטובלו
חופן בצל סגול קצוץ
200 גרם קוביות בטטה אפויות
חופן חסה
אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן בווק,
מטגנים את הבצל ומוסיפים את הסלומון , את הפטריות מטגנים מספר דקות ומוסיפים את הקוביות בטטה האפויות .
מקפיצים עד שהחומרים מבושלים דיים ומטבלים:
מלח ,פלפל ,טריאק ,גרידת גינג'ר ונגיעת צילי
מגישים על מצה חסה בתוספת בוטנים מסוכרים מלמעלה לקישוט