מתוך הפינה של השף יוחנן בתכנית מגזין שישי עם שימי סגל.
מיצי פירות:
עוד באתר:
על מנת למצות מהתפוז או הלימון את מקסימום המיץ, יש לסחוט אותו כשהוא בטמפרטורת החדר ולא קר. אם הפרי הוחזק במקרר ניתן להניח אותם בשמש כחצי שעה או לחמם למשך 5 שניות במיקרו-גל.
לא רק לסחיטה, גם למאכל, רצוי שהפרי לא יהיה קר מדי.
ויניגרט לימון
1 כפית חרדל דיז'ון
1 כפית גרידת קליפת לימון
2 כפות מיץ לימון סחוט
מלח גס ופלפל טחון טרי
6 כפות שמן זית כתית מעולה
לערבב הכל יחד.