
ערב הגמר הגדול. אני עומדת על הבמה, אמורה להנחות את גב' אסתר סומך, המאסטרית שהביאה לארץ שיטות ייחודיות של גילוף בירקות,ממתינה שתעלה עם קרש חיתוך וקישוא לסדנת חיתוך ירקות. אך, הפתעת הערב- היא מגישה לי זר כלה אסתטי ביותר. מדובר בזר פרחים מקישואים. קריאות ההתפעלות נשמעו עד בורסת הפרחים בהולנד. הרגשתי צורך להגיש לכם טעימות קסומות מעשה ידיה המבורכות של אסתר.

הזוי לחלוטין, החומרים לזר הכלה:
- עלי ארליה
- עלי מגינית
- עלי פמפס
- סרטי אורגנזה
- פנינים
- ו….תחזיקו חזק: קישואים.
במקום להעביר את הזר לשושבינה, עוד יעשו ממנו מרק חורפי מהביל…


עוד באתר:
תלמדי להפיק מהבצל שלך את הטוב ביותר
לפניך גלריה המדגימה בשלבים, כיצד להפוך את בצל דומע, לפרח לוטוס אקזוטי, שיפאר כל אירוח ואירוע

החומרים הדרושים:
- משטח עבודה
- סכין טורנה
- בצל סגול
- עלים מלאכותיים
אופן ההכנה:
חרצי חיתוך מזוגזג באמצעות סכין טורנה

הפרידי בזהירות את שני חלקי הבצל

הסירי את הקליפות המיותרות

הוציאי בזהירות את שכבות הבצל

התחילי להרכיב את הפרח , תוך הקפדה שמיתאר עלי הכותרת יהיה לסירוגין

מלאי את כל השכבות

בדקי שהשכבות אינן מקבילות

הניחי על הצלחת ועטרי בעלים מלאכותיים

תכשיטי לימון
זהו פטנט נוסף מבית היוצר של אסתר. כדי לבצע אותו צריך ללמוד. אבל ניתן לשאוב השראה מצבעוניות הפרודוקטים וקומפוזיצית ההגשה.


גזר הדור הבא הרחק מגינתו של סבא אליעזר, מונח לו פרח גזר בסטייילינג עכשווי מינימליסטי ,תוך שימת דגש למינוני הצבעים ואופן העמדת הפרודוקטים.

כל צבעי העונה במנת פתיחה

אין צייר כאלוקינו כל ירק מהווה פרק אחד בסיפור שמונח על הצלחת. הרכיבים הטבעיים במיתאר של ששת ימי בראשית, בשילוב ריחות ומצע הולם, סוחפים את הסועד למחוזות סוריאליסטיים. הוסיפי רטבים בצד, וכל אחד יכין לעצמו את המנה האולטימטיבית.
טיפ למטיבי לכת:
להדפיס תמונה ועליה לערוך את פרזנטצית הירקות לקבלת מראה תלת מימדי.

השבע של אלישבע:
- לתת במה מרכזית לצבעי הירק , מתארו ומרקמיו
- לבחור מצע ניטראלי על מנת שיהווה במה הולמת לירק המפוסל
- להתאים את הכלים לאופי המנה
- לדבוק בסגנון אחיד לכל אורך העריכה
- להעשיר את הביצועים באמצעות למידה אצל אנשי מקצוע
- חוויה קולינרית מסוג אחר: להניח את רכיבי המנה וכל אחד מכין לעצמו .
- כל כללי הצבעים והקומפוזיציה חלים גם על הרכבת המנה
שתרבינה סיבות טובות לשמוח ולארח
אלי 7