
המצרכים:
- 2 כוסות פירורים של עוגה בחושה
- 2 כפות ריבת תפוזים או ממרח שוקולד
עוד באתר:
לציפוי:
- 200 גר' שוקולד לבן או מריר
- 1 כף שמן
- שיפוד ליצירת הנקב בתחתית הכדור
- מקלות לנעיצה
- סוכריות צבעוניות לקישוט
אופן ההכנה:
- מערבבים את פירורי העוגה עם הריבה או השוקולד עד לקבלת עיסה הומוגנית.
- יוצרים כדורים בגודל של פינג פונג, ומכניסים אותם למקפיא למשך חצי שעה.
- ממיסים את חומרי הציפוי.
- בעזרת שיפוד יוצרים נקב בתחתית הכדור.
- טובלים את קצות המקל בשוקולד ונועצים בתוך הנקב שיצרנו. השוקולד הוא דבק שיסייע לכדורים לעמוד על המקל.
- מניחים את הכדורים עם המקלות כשהם הפוכים על גבי נייר אפייה ומקפיאים למשך חצי שעה נוספת.
- כשהכדורים התייצבו על המקל, טובלים את הכדורים בשוקולד המומס, ומקשטים בסוכריות צבעוניות.
- ניתן לזלף בשוקולד בצבע הנגדי מעל הכדורים המזוגגים.