
עוגת גבינה מושלמת (ללא גלוטן)
מצרכים:
- 6 ביצים (מופרדות)
- 1 כוס סוכר + 8 כפיות סוכר
- 700 גר' גבינה לבנה
- 3 שמנת חמוצה
- 1 שקית סוכר וניל
- 2 כפות גדושות פודינג וניל
- 2 כפות גדושות קורנפלור
עוד באתר:
אופן ההכנה:
קערה1:
- להקציף את החלבונים עם כוס סוכר 5 דקות לקבלת קצב יציב
קערה2:
- לערבב- גבינה, חלמונים, שמנת אחת, ס. וניל.
- בהמשך להוסיף בעדינות את הפודינג והקורנפלור.
- בקיפולים עדינים לשפוך את ההקצפה לקערה 2 עד לקבלת מרקם אחיד
- להכניס לתנור קר
- 180 מעלות, 80 דקות
- בזמן האפיה לערבב 2 שמנת חמוצה עם 8-10 כפיות סוכר עד לקבלת מרקם אחיד
- מיד בסיום האפיה, לצקת את השמנת עם הסוכר מעל העוגה ולהחזיר לתנור חם וכבוי עד להתקררות מלאה
למראה מושלם (לא חובה)
אחרי שהעוגה התקררה היטב במקרר
לצפות במלית אוכמניות/תותים (רצוי מדוללת במים)
בהצלחה
מומלץ לאפות בתבנית עגולה נשלפת ולהגיש על מגש זכוכית על רגל