
מצרכים
- 20 גר' שמרים טריים
- 25 גר' חלב
- 60 גר' סוכר
- 300 גר' ביצים
- 500 גר' קמח לבן
- 15 גר' מלח
- 300 גר' חמאה
מלית
- כדורי טרפל
- 300 גר' שוקולד חלב
- 100 מ"ל שמנת מתוקה
- 50 גר' חמאה
- 2-3 כפות נוגט
עוד באתר:
להברשה
- 1 ביצה מעורבבת עם 2 כפות חלב
- חופן סוכר גבישי
אופן ההכנה
- מעבדים את מצרכי הבצק מלבד החמאה לבצק אחיד
- את החמאה מוסיפים את החמאה בהדרגה ומעבדים עד שהבצק נפרד מהדפנות
- מתפיחים עד להכפלת הנפח לשים שוב כ 2 ד' ומכסים בניילון נצמד
- מעבירים למקרר ללילה
- הכנת הטרפלים
- במיקרוגל ממיסים את כל המצרכים למסה חלקה
- מחלקים למנגטים בגודל הכי קטן ומקפיאים
- הרכבת הבריוש
- מחלקים את הבצק ליח' של 50 גר'
- מכדררים ומטמיעים טרפל אחד בכל כדור
- מניחים בתבנית שקעים מברישים בביצה ומפזרים סוכר גבישי מעל
- אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 15 ד'