
החומרים:
- 2 כוסות קמח
- 2 כוסות סוכר
- 2 כפיות אבקת אפיה
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן
- 3/4 כוס מיץ תפוזים
- 1/4 כוס וודקה איכותית
- 1/4 כוס ליקר אמרטו איכותי
ההכנה:
- במיקסר מערבבים היטיב את כל החומרים
- מרססים בספריי שמן (עדיף ספריי שמן מעורבת בקמח) היטב ובשפע -תבנית קוגלהוף מטפלון
- שופכים את הבלילה לתבנית
- אופים בחום בינוני עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים
- מקררים מעט, ומחלצים את העוגה
- נוצר מין קרום פריך וכהה מלמעלה, ועליו מפזרים אבקת סוכר