סטארקיסט

בסטארקיסט חתומים על דגל המצוינות ומחייבים להגיש מוצר מובחר באריזה מותאמת, בטעם אנין ובהגשת ערך תזונתי מוסף.

שלושה מרכיבי יסוד משפיעים על איכותה של טונה סטארקיסט: הנתח הטוב ביותר בטונה, תהליך ייצור קפדני ודייג בלב האוקיינוס.

טונה 'סטארקיסט' מיוצרת מדגי טונה הגדלים בלב מי האוקיינוס העמוקים, מי ים בראשיתיים, שם הדגים גדלים בתנאי גידול אופטימליים, רחוקים מזיהומים ופעילות תעשייתית.

לאחר שלב הדייג, ומיון הסחורה, מפרידים בין חלקי הפילה של הטונה לשאר החלקים, באופן ידני ונקי מחומרים זרים. טונה 'סטארקיסט' מיוצרת אך ורק מחלק הפילה, החלק המשובח ביותר של הטונה.

לאחר שלב הפילוט והחיתוך, מועברים החלקים המובחרים לתהליך ייצור קפדני השומר באופן מיטבי על טריות הטונה, על טעמו האנין ועל הערכים התזונתיים החיוביים הגלומים בו, לצד הוויטמינים, המינרלים והחלבונים החשובים הגנוזים במנת טונה איכותית. כמותג בעל סטנדרטים בינלאומיים, ההקפדה על איכות המוצר הינה לאורך כל שרשרת הייצור, בצורת בדיקות אורגנולפטיות, כימיות ומיקרוביולוגיות, בהתאם ואף מעבר לנדרש בתקני רשויות המזון בישראל ובהתאם לכל התקנים הבינלאומיים.

בקרת האיכות של סטארקיסט מתחילה כבר אצל יצרני חומרי הגלם, כשכולם ללא יוצא מן הכלל עוברים ביקורת איכות במפעלי הייצור על ידי צוות אבטחת האיכות של החברה.

סטארקיסט חתומה על מסורת של איכות כבר 80 שנה ומתהדרת בכשרות "בד"ץ העדה החרדית".

מכל הטעמים שבעולם –מוסיפים טונה של טעם עם טונה סטארקיסט.

 

מתכון  קציצות טונה אפויות לסעודת מלווה מלכה, לסעודה שלישית או לראש חודש.

הכנו לכם מתכון שמותאם במיוחד לטעם של הילדים שתפו את הילדים בהכנה ותגלו שהילדים שלכם גם נהנים מההכנה וגם משאירים צלחת ריקה!

 

כשהן יוצאות חמות מהתנור הן נחטפות כמו לחמניות, אך אפשר לאכול אותן גם קרות: 2 קציצות חצויות בתוך לחמניה עם מעט מיונז וחרדל. הקציצות משתלבות בקלות גם בתפריט דל-קלוריות: 70 קלוריות לקציצה.

מצרכים:
ל – 15 קציצות קטנות:
3 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן, מסוננות.
2 ביצים
2 בצלים בינוניים קלופים (או אחד גדול)
2 גזרים בינוניים קלופים
40 גרם פירורי לחם (ארבע כפות גדושות)
1 כף פטרוזיליה טרייה
1 כף קטשופ
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
3 כפיות רוטב סויה

אופן ההכנה:
1. מעבדים את כל החומרים במעבד מזון במהירות גבוהה

2. משהים לשעתיים במקרר.

3. בעזרת כפית מניחים עיגולים קטנים ע"ג תבנית שרופדה בנייר אפיה.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להזהבת הקציצות.











עוד כתבות שיעניינו אותך

צפו

המגיש נפגע מתגובות קוראי 'אמס'? "צביטה בלב"

פנחס בן זיו
צפו

"173 קמ"ש? אין מצב בחיים שנסעתי במהירות כזאת"

אבי יעקב
חולייה גדולה ומחומשת

תקרית חמורה: 12 מחבלים הניחו מארב ותכננו לבצע חטיפה

שמעון כץ
תקרית חריגה

עובד ב'תנ"כי' ננשך בצווארו ע"י נמר; מצבו אנוש

פנחס בן זיו
בכנס ההיסטורי

פסק הלכה מטלטל: "מותר לחלל שבת, כדי לא להתגייס לצבא"

אלי יעקובוביץ
שינוי כיוון

סמוטריץ': "לא יהיה יותר משא ומתן עם חמאס על חטופים"

אבי יעקב
"טרוף טורף"

טרגדיה: נקבע מותו של העובד שנטרף על ידי נמר ב'תנכ"י'

פנחס בן זיו
אחד על אחד

הרשי אייזנבך גלוי לב: "עשיתי כל טעות אפשרית"

יוסי חיים
צפו

נשיאי ארה"ב הבינו; בישראל עדיין רודפים את עולם התורה

הרה"ג מרדכי מלכא
גלריית ענק

כינוס היסטורי: "רוצים להשמיד אותנו; למסור את הנפש"

נתי קאליש
בהשתתפות מאות

"נרעיש עולם ומלואו": תיעודים מכינוס ראשי הישיבות

נתי קאליש
בעקבות הראיון ב'קול חי'

הרצוג נגד השר אליהו: "שיחשוב טוב מה יוצא לו מהפה"

אלי יעקובוביץ
דברים נחרצים

הגר"ד לנדו לאברך שקיבל צו גיוס: "לא ללכת בשום אופן"

אלי יעקובוביץ
תיעוד תת קרקעי

דרמה בקניון: הרכב חשמלי עלה באש בחניון

אבי יעקב
עימותים סוערים

"מזהיר אתכם אם תישארו": פרשים דוהרים לישיבת אוריתא

פנחס בן זיו
אבי אילסון מארח

איך זה התחיל? צמד 'ממתק לשבת' בשיחה מרתקת

קול חי מיוזיק
מזעזע

האסון בתנכ"י: הותר לפרסום שמו של העובד שנהרג

פנחס בן זיו
צפו בדברים

מרן לאברכים: "מתחילים לזלזל במנהגים ונהיים רפורמים"

נתי קאליש
יד קלה על ההדק

עדויות: "המשיך לירות גם אחרי שזיהה את הפצוע כיהודי"

אבי יעקב
צפו

"גנב, גנב": השר זינק ועצר את החשוד

אבי יעקב