
הנה לכם כמה צורות הגשה לחטיף האהוב, שישדרגו כל ארוחה:
- כתוספת למנה עיקרית – אפשר להגיש תפוצ'יפס לצד המבורגר או שניצל מפנק במקום צ'יפס רגיל
- כתוספת קראנצ'ית לסלט או למנה חמה – מפוררים תפוצ'יפס מעל סלט ירקות או עלים, או אפילו מעל פירה בשביל לקבל מרקם קראנצ’י מעניין.
- כנשנוש מקורי – תפתחו שקית תפוצ'יפס, תשפכו רוטב שאתם אוהבים לתוך השקית, ערבבו קצת, והנה לכם נשנוש חגיגי במיוחד.
- כציפוי לשניצל עוף – מפוררים תפוצ'יפס, וטובלים בתוכו את השניצל לפני הטיגון – במקום פירורי לחם. ואוו איזה קריספי זה!
החטיף מתחיל את דרכו בשדות בדרום הארץ, שם אוספים החקלאים באהבה ובחיוך את תפוחי האדמה מהשדות, עד אריזתם במפעל בשדרות. כך שבעצם כשאתם פותחים את השקית, מחייכים ומברכים בורא פרי האדמה, החיוך שהתחיל בשדה מגיע עד אליכם ואתם מוזמנים להפיצו הלאה.
הודות לכך שהחטיף מיוצר משלושה רכיבים בלבד (לא רק בפסח אלא גם בכל ימות השנה) – תפוחי אדמה איכותיים, מלח ושמן, זוכה החטיף לכשרות המהודרת ולסמל ברור של ברכת בורא פרי האדמה.
עוד באתר:
פסח כשר ושמח מתפוצ'יפס!