
לצד כל המנות שמוגשות תדיר בארוחות יש מקום של כבוד לסלטים ומתאבנים שמעניקים הרגשה נינוחה. אחד מהסלטים היותר מוצלחים הוא המתכון הבא של מירי זורגר: כרוב ופיצוחים.
מצרכים
1 כרוב קצוץ
1 כפית גדושה מלח
קורט פלפל שחור גרוס טרי
מיץ משני לימונים
2 כפות שמן זית
לתערובת הפיצוחים
50 גר' גרעיני חמניה קלופים
50 גר' גרעיני דלעת קלופים
50 גר' קשיו
50 גר' צנוברים
50 גר' שומשום
100 גר' חמוציות.
עוד באתר:
אופן ההכנה
את הכרוב הקצוץ שימי בקערה המליחי והניחי להתרככות כ חצי שעה
את תערובת הפיצוחים אפי עד להשחמה
תבלי את הכרוב בלימון פלפל ושמן וערבבי
הוסיפי את הפיצוחים וערבבי