בתחילת השבוע התקיים ביקור מיוחד של קבוצת עיתונאים מהמדיה החרדית במחלבות שטראוס, במסגרת היערכות החברה לקראת חג השבועות – חג החלב.
הביקור התקיים במפעל השוכן באחיהוד שבגליל המערבי. למרות המצב הביטחוני ששרר בשנה וחצי האחרונות, פעל המפעל ברציפות על מנת להבטיח אספקה סדירה של מוצרי החלב האהובים – והכול בזכות ההון האנושי האיכותי שמוביל את המפעל מדי יום.
הסיור כלל היכרות מעמיקה עם תהליך הייצור של מגוון מוצרי שטראוס: משלב ההכנה, דרך המילוי בגביעים – שחלקם מיוצרים במפעל עצמו וחלקם נרכשים במיוחד – ועד האריזה והכנה למשלוח. העיתונאים צפו מקרוב בקווי הייצור ובתהליכים השונים, תוך הקפדה יוצאת דופן על חיטוי, סטריליות, בטיחות אישית והיגיינה – כולל שטיפת ידיים ונעליים בכל שלב.
עוד באתר:
לדברי מנהל המחלבה, אבשלום בכר, "כל המוצרים שאנחנו מייצרים במחלבה נשמרים אצלנו למשך 72 שעות לצורך בדיקות איכות. רק לאחר שאנו מוודאים שהכול תקין – המוצרים יוצאים אל השוק".
לקראת שבועות הציגה החברה מספר חידושים, וביניהם מוצר חדש – מארז 'שרינק תות' של 12 מעדנים – שפותח במיוחד לציבור החרדי.
מנהל השיווק של מחלבות שטראוס, לירז סופרין, אמר: "כיף גדול לראות את עיתונאי המדיה החרדית אצלנו במחלבה – ממש רגע לפני חג השבועות, שהוא חג משמעותי עבורנו. גם השנה אנו מציגים מגוון מוצרים וחדשנות הרלוונטיים לקהלים השונים. השקנו לאחרונה מוצר חדש תחת המותג 'דנונה פרו' – עם תוספת פצפוצי קראנץ' – טעים במיוחד, ואני מזמין את כולם לנסות ולהתענג עליו. בנוסף, השקנו מארז חדש של 12 מעדני תות – מוצר שמותאם במיוחד למשפחה החרדית, הן לילדים והן להורים".
לסיום, שמעו העיתונאים סקירה נרחבת בנושא הכשרות ממוריס כהן, מנהל כשרויות שטראוס ישראל ומהרב שמואל גולדברג, רב מטה הכשרות בחברת שטראוס. הודגש כי המחלבה פועלת בהתאם לסטנדרטים כשרותיים מחמירים, תוך פיקוח צמוד של מטה כשרות פנימי ובשיתוף עם כשרות בד"ץ מהדרין בראשות הגר"א רובין שליט"א. בנוסף הוצג המהפך ש'שטראוס' עברה בעשור האחרון, במסגרתו הפכו רוב מוצריה לכשרים למהדרין – בכשרויות שונות – כך שכיום ניתן למצוא הרבה מוצרי מהדרין של שטראוס בכל נקודות המכירה בארץ, ללא הפרדה בין גרסת "מהדרין" לגרסה רגילה ובאותם מותגים. תהליך זה עדיין נמשך – במטרה להפוך את כלל מוצרי החברה למהדרין.
האזינו לסקירה של עפר גדנקן, שהשתתף בביקור, מתוך התוכנית "שטח שיווקי" >>>