מתכון מדהים של מירי זורגר ומועצת הדגים לדג בורי במרינדת הדרים לכובד חג הפסח הקרב ובא.
מצרכים
8 פילטים של דג בורי
עוד באתר:
5 כפות מיונז
5 כפות ריבת משמשים
מיץ מ 2 תפוזים
זסט מתפוז אחד
1/3 כוס רוטב סויה-בפסח אפשר להשמיט את הסויה
3 שיני שום כתושות
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
3 כפות פטרוזליה קצוצה
להגשה
פלחי תפוז
אופן ההכנה
מערבבים את המצרכים ומורחים את הדגים
מסדרים על תבנית עם העור כלפי התחתית ומסדרים מעל פילחי תפוז
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 20 ד'