
חומרים:
• 250 גרם ביסקויטים של עלית
• 100 גרם חמאה מומסת
למלית:
• 2 מכלים שמנת מתוקה 38%
• כוס סוכר
• חבילה פודינג וניל של עלית
• 500 גרם גבינה לבנה 5%
• 250 גרם גבינת שמנת 30%
אופן הכנה:
• מרטיבים קלות את הביסקוויטים בחלב ומשטיחים בתבנית
• מערבבים במיקסר את השמנת המתוקה, הסוכר והפודינג עד שתיווצר קצפת
• מקפלים פנימה את הגבינות
• יוצקים על שכבת הביסקוויטים כמה שכבות
• לסיום ניתן לפזר מלמעלה פירורי ביסקוויטים
• מכניסים לקירור ל5 שעות לפחות ואפשר גם ללילה שלם