חומרים:
• פודינג וניל
• כוס חלב
• מיכל וחצי שמנת מתוקה.
• חצי כוס סוכר
• כוס שוקולית
• כוס קמח תופח
• כפית נס קפה
• 4 ביצים
• חצי כוס שמן
אופן ההכנה:
• מערבבים את הסוכר, השוקולית, הקמח והקפה בקערה
• מוסיפים ביצים, שמן, חצי מיכל שמנת ומערבבים
• יוצקים לתבנית ואופים בחום של 170 מעלות למשך 40 דקות.
• כשמתקרר מורחים את הקצפת פודינג:
• מערבבים את הפודינג עם כוס חלב ומיכל שמנת מתוקה עד לקבלת קרם.
• את הקצפת מורחים מעל העוגה לאחר שהתקררה
• אפשר לפזר שברי מקופלת מעל הקצפת