
חומרים:
• 10 ביצים
• 1 כוס סוכר
• 2 חב' קצפת צמחית
• 1 פודינג וניל עלית
• תמצית פיסטוק
• צבע מאכל ירוק
• גליליות למילוי
• 100 גרם שוקולד מריר
• מעט מים
• כפית וחצי קפה
אופן ההכנה:
• מקציפים 10 חלבונים עם כוס סוכר
• מוסיפים 5 חלמונים ומניחים בצד
• מקציפים את הקצפת עם הפודינג ומאחדים עם הקצף בתנועת קיפול
• רבע מהכמות יש לערבב עם תמצית הפיסטוק וצבע מאכל ירוק
• ממלאים את הגליליות ומעבירים למקפיא
• ממיסים את השוקולד עם מעט מים
• מוסיפים את 5 החלמונים, מקררים היטב ומוסיפים למחצית מהקצף שלא עבר להקפאה
• יוצקים ל3 תבניות אינגליש ומעבירים להקפאה לחצי שעה.
• אחרי מחצית השעה משקיעים בתוך התבניות את הגליליות לאורך.
• מעל יוצקים את יתרת הקצף עם אבקת הקפה מומסת במעט מים
• מעבירים להקפאה