
חומרים:
• אינסטרנט פודינג וניל עלית בקרטון
• 2 כוסות קמח
• 2 כפיות אבקת אפיה
• כוס+שליש סוכר
• שקית סוכר וניל
• 200 גר' חמאה
• 4 ביצים
• 2 מיכלי שמנת מתוקה
• גביע שמנת חמוצה
• חצי קילו גבינה לבנה 5%
• 2 כפות מייפל
• חבילת פאקנים טיבעיים.
.
אופן ההכנה:
• מערבבים קמח, אבקת אפיה, שלי כוס סוכר, סוכר וניל ואת החמאה
• מוסיפים 4 חלמונים וממשיכים לערבב עד לקבלת בצק
• מהדקים מחצית מהבצק לתבנית משומנת – זו התחתית
• משטחים את המחצית השניה של הבצק לתבנית עם נייר אפייה
• את 2 התבניות אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
• מקציפים: שמנת מתוקה, סוכר, פודינג עלית ושמנת חמוצה עד שנוצר קרם
• מוסיפים את הגבינה וממשיכים להקציף
• יוצקים את הקרם לתבנית עם התחתית ומפוררים מעל את הבצק השני
• מכניסים במקרר למספר שעות