
חומרים:
• חצי כוס פאקנים טחונים
• חצי כוס ביסקויטים טחונים
• 50 גר' חמאה
• 2 מיכלי שמנת מתוקה
• פודינג אינסטנט וניל של עלית
• 750 גרם גבינה לבנה רכה
• גרידת לימון
• 1/4 כוס סוכר
• 2 כוסות עוגיות וניל מסוכרות טחונות גס (בטוחן/עם פטיש)
• 2 כפות מייפל
• חבילת פאקנים טיבעיים.
אופן ההכנה:
• מערבבים לבסיס חצי חמאה מומסת עם הפאקנים והפתי-בר הטחונים.
• בתבנית קפיצית עגולה ("24) מהדקים את הבסיס
• טיפ– אפשר להכין את העיגול קצת יותר קטן מקוטר העוגה, כי מהניסיון שלי
• כשמרימים את הפרוסה-היא נוטה לא להתפרק באופן הזה.
• מקציפים היטב (4 דק') במיקסר: את השמנת, הסוכר, פודינג עלית וגרידת לימון.
• לאחר ההקצפה מקפלים בעדינות את הגבינה הלבנה פנימה – ולא מקציפים!
• את התערבת החלקה והיפה מכניסים לתבנית הקפיצית בעדינות.
• טיפ– עם סכין שטבולה במים חמים ניתן לישר את הדפנות!
• את כל הפירורים שופכים בצורה מאורגנת ויפה על הגבינה.
• מורחים את הפאקנים בסירופ מייפל, ומסדרים על העוגה
• מכניסים למקרר לפחות ל24 שעות.