
חומרים לבצק :
• 1 מרגרינה רכה
• 4 כוסות קמח
• 1/2 גביע שמנת 9%
• 1/4 כוס חלב
חומרים למילוי:
• 1+1/4 גביעי גבינה 5%
• 3/4 כוס סוכר
• 1 סוכר וניל
• 1/2 אינסטנט פודינג וניל
• מעט תמצית וניל
.
חומרים לציפוי:
• 1 ביצה
• אב' סוכר – לזרייה
אופן ההכנה:
• מרדדים את הבצק – לא דק מידי!
• חותכים לריבועים בגודל שווה
• ממלאים כפית מהמילוי במרכז וסוגרים למעטפה.
• מברישים בביצה ומעבירים לתבנית מרופדת
• אופים עד להזהבה בתנור שחומם מראש ל 180מעלות.
• מוציאים מהתנור וזורים מלמעלה אב' סוכר