
חומרים:
• 20 ביסקוויטים
• 2 חב' שמנת מתוקה להקצפה
• 2 גביעי גבינה לבנה 500 גרם
• 1 גביע שמנת חמוצה
• 1 חב' חמאה
• פירורי עוגיות
• 1 חב' שוקולד מריר פרה עלית
• כפית אבקת שוקולית
• 2/3 כוס סוכר
• 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל עלית
• 1 כפית נס קפה עלית
אופן ההכנה:
• מסדרים ביסקוויטים במגש
• ממיסים את החמאה עם הקפה ושופכים על הביסקוויטים
• מקציפים את השמנת הסוכר אינסטנט פודינג וניל עלית לקצפת יציבה
• מוסיפים את הגבינה, השמנת ואת השוקולית
• יוצקים לתבנית מעל הביסקוויטים
• מפזרים את פירורי העוגית
• מגרדים בפומפייה את השוקולד מריר על העוגה.
• מכניסים למקפיא ומוציאים כשעה לפני האכילה.