
מתאים גם לנשים בהריון מאחר שאין בו ביצים.
חומרים:
• כ3 שורות ביסקוטי
• 5 מנות אספרסו
• 500 גר' שמנת מתוקה
• 1 פודינג וניל עלית
• 4 כפות אבקת סוכר
• 3 כפות סוכר
• גבינת מסקרפונה
• גבינה לבנה
• כוס חלב
• תמצית וניל
אופן ההכנה:
• בקערית מכינים 5 מנות אספרסו
• מוסיפים 3 כפות סוכר, מערבבים עד להמסה ומחכים שיתקרר
• מקציפים את השמנת המתוקה, החלב ופודינג עלית.
• מוסיפים לשמנת אבקת סוכר, גבינה לבנה וגבינת מסקרפונה
• מקפלים עד שמתאחד.
• מוספים תמצית וניל ומקפלים מעט.
• טובלים כל ביסקוטי 3 שניות באספרסו, הופכים וטובלים שנייה נוספת
• מסדרים שכבה ראשונה בתבנית.
• מעל מניחים שכבה נאה של הקרם וכך הלאה כמה שכבות שרוצים.
• מעל השכבת קרם האחרונה מפזרים אבקת קקאו איכותית.
• הטירמיסו צריך להיות לילה במקרר לפני ההגשה.