
חומרים לרולדה:
• 4 ביצים
• 5 כפות סוכר
• 1/2 כוס קמח
• 1 א.אפיה
חומרים לציפוי:
• 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
• 1 פודינג בטעם וניל של 'עלית'
• 4 כפות ממרח לוטוס
• 50 גר' קורקונט בוטנים
אופן ההכנה:
• להפריד את הביצים ולהקציף את החלבונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצף לבן
• לטרוף את החלמונים יחד עם א.אפיה והקמח
• בתנועת מעטפה להוסיף לקצף החלבונים.
• לשמן ניר אפיה ועליו לשפוך את בלילת הרולדה
• לאפות בחום 200 מעלות ל- 8 דק' בלבד!!
• לאחר האפייה לקרר
• למרוח את השמנת המתוקה שהוקצפה יחד עם הפודינג וניל של 'עלית'
• לפזר קורקונט בוטנים ולגלגל.
• לצפות גם מבחוץ בשמנת המתוקה
• לזלף את ממרח הלוטוס (מומלץ להמיס לפני הזילוף)
• לפזר קורקונט בוטנים….