
חומרים:
• 6 ביצים מופרדות
• כוס וחצי סוכר
• 750 גרם גבינה לבנה
• 5 כפות גדושות קורנפלור
• 1 שמנת חמוצה של פעם
• חבילת אינסטנט פודינג וניל של עלית
.
אופן ההכנה:
• להקציף את החלבונים עם כוס וחצי סוכר עד שהקצף יציב
• לערבב היטב (ללא גושים) את החלמונים עם הגבינה, השמנת, הפודינג והקורנפלור
• לערבב את הקצף בתנועות עטיפה לגבינה
• לשמן תבנית בגודל 26" וליצוק את התערובת לתוכה
• לאפות בחום של 180מעלות ולאחר 15דק' להוריד ל150 מעלות לשעה נוספת