
חומרים:
• 1/2 חבילה אינסטנט פודינג של "עלית"
• 2 תבניות שקעים מסיליקון (6) בצורת שושנים
• 1 שמנת בטעם קפה
• 1 ג'לי תות
• 1 קצפת או צמחית או חלבית של יטבתה
• 6 ביצים
• 1/4 כוס סוכר
אופן ההכנה:
• מערבבים (לא מקציפים) את הג'לי עם השמנת-קפה עד שכל הגרגירים נמסים
• שופכים לכל שקע כחצי סמ'
• מכניסה למקפיא לכשעתיים
• מקציפים את הביצים עם הסוכר
• בקערה נפרדת מקציפים את הקצפת עם האינסטנט פודינג של עלית
• מאחדים את הקצפות בתנועות עטיפה.
• ממלאים עד הסוף כל שושנה, מחליקים עם מרית ומכניסה למקפיא בחזרה ללילה
• טיפ – צריך לעשות את השלב השניה מהר מאד משום שהחלק הראשון הורוד נמס מאד מהר
• לחלץ את השושנים מהתבניות ולהגיש בלפתנית או בקערת הגשה אחרת