
חומרים לבצק:
• 100 גר' חמאה
• 30 גר' סוכר
• 2 חלמונים
• 220 גר' קמח תופח
חומרים למילוי:
• 500 גר' גבינה לבנה
• 150 גר' אבקת סוכר
• 4 כפיות אינסטנט פודינג וניל עלית
• גביע שמנת חמוצה
• 250 גר' שמנת מוקצפת +50 גר סוכר
הכנת הבצק:
• מרככים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה עם הסוכר
• מוסיפים את הקמח ממשיכים לערבל עד שמתקבלים פירורים
• מוסיפים את החלמונים ומערבלים עד שמקבל בצק.
• 1/2 מהבצק משטחים על תבנית העוגה כשהיא משומנת.
• את החצי השני משטחים על תבנית נוספת
• אופים בחום של 180 מעלות את שתי התבניות
• את הבצק בתבנית הנוספת טוחנים לפירורים
הכנת המילוי:
• מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר
• מערבבים בקערה נפרדת את שאר חומרי המילוי
• מאחדים את הקערות
• שופכים אל הבצק האפוי
• מקררים שעתיים לפחות (עדיף לילה)
• מפזרים מעל את הפירורים האפויים.