
חומרים לבצק:
• 3 כוסות קמח
• 1 חבילת אבקת אפיה
• 3 סוכר וניל
• 3 חלמונים
• חצי חבילת מרגרינה או חמאה
• 3 כפות סוכר
חומרים למילוי:
• 3 חלבונים
• 3/4 כוס סוכר
• 1 קילו גבינה
• שמנת חמוצה
• אינסטנט פודינג וניל של עלית
• 1/2 כוס סוכר
• שוקולד פרה של עלית לקישוט
הכנת הבצק:
• לשים לבצק ומפרישה מהבצק פחות משליש.
• את החלק הגדול משטחים על התבנית בצורה אחידה
• את השאר (שליש הבצק), משטחים על נייר אפיה (נועד לקישוט מעל העוגה).
• אופים בתנור שחומם ל 180 מעלות.
הכנת המילוי:
• מקציפים היטב את החלבונים יחד עם 3/4 כוס הסוכר.
• בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה, השמנת החמוצה, אינסטנט פודינג הוניל של עלית, וחצי כוס הסוכר. ו
• הוסיף בעדינות לקצף את החלבונים.
• את תערובת הגבינה לשפוך על הבצק האפוי בתבנית לאחר שהתקרר.
• על זה לפורר את שאר הפירורים, עדיף במגרדת גסה
• מעל לפורר שוקולד פרה עלית.