
חומרים לבלינצ'ס:
• 3 ביצים
• כוס קמח
• 2 כוסות חלב מחומם מעט
• 2 כפות שמן
• 2 כפות סוכר
• קורט מלח
חומרים לקצפת:
• פודינג בטעם וניל של עלית
• 250 גרם גבינה לבנה 9 אחוז שומן
• 250 מל שמנת מתוקה
• חצי כוס סוכר
• 1 סוכר וניל
• חצי כפית קינמון
אופן הכנת העלים:
• מערבבים הכל היטב עד לקבלת עיסה ללא גושים
• יוצקים על מחבת משומנת בחמאה (אין צורך לשמן אחרי הפעם הראשונה)
• מכינים בלינצ'סים אחד אחרי השני.
אופן הכנת הקצפת:
• מקציפים היטב את המרכיבים בקערת מיקסר עד קבלת קצפת עמידה.
• ממלאים את עלי הבלינצס ומפזרים צימוקים.
• מניחים בתבנית.
• בהגשה מזלפים סירופ מייפל ומתענגים.