
חומרים:
• 1 חב' בצק עלים (לא מופשר)
• 1 שמנת מתוקה
• 3/4 חב' פודינג וניל של עילית
• אבקת סוכר
אופן ההכנה:
• משטיחים את הבצק עלים על תבנית (של תנור) מרופדת בנייר אפיה
• מרדדים מעט וקורצים מרובעים בעזרת קורצן מרובע
• מסדרים את הריבועים בתבנית
• מפזרים א.סוכר
• מחוררים את הבצק בעזרת מזלג
• אופים בתנור שחומם ל 180 מעלות כ 10-15 דק' (עד שמשחים)
• מקציפים במיקסר את השמנת עם מעט א.סוכר עד לקבלת קצף יציב
• מכניסים את הקצפת לשקית זילוף
• חותכים כל ריבוע לשניים ומזלפים את הקצפת בחלק התחתון ומכסים עם החצי השני
• מפזרים א. סוכר או מקשטים בעזרת א.סוכר מומס עם מעט מים רותחים,
• קושרים כל יחידה בסרט סאטן/בד ומעבירים למקרר.