
עוגת המוס מנגו וניל מוגשת על מצע קדאיף בנגיעות דבש ושקדים
חומרים למוס וניל:
• 200 גרם שמנת מתוקה
• 1 שקית פודינג עלית
• 2 סוכר וניל
• 100 גרם שוקולד לבן מומס
• 250 גרם גבינה 5%
חומרים למוס מנגו:
• 300 גרם שמנת מתוקה
• 1 פודינג עלית
• 250 גרם מחית מנגו
• 1 דנונה של תנובה
חומרים לגנאש:
• 300 גרם שוקולד חלב
• 300 גרם שמנת מתוקה
• 2 כפות קלוקוזה
חומרים לבסיס קדאיף:
• 300 גרם קדאיף
• 100 גרם חמאה
אופן ההכנה מוס וניל:
• מקציפים את השמנת והפודינג לקרם יציב
• מקפלים את שאר החומרים לקרם
• יוצקים בתבנית מלבן 30/8 ומקפיאים
אופן ההכנה מוס מנגו:
• מקציפים את השמנת והפודינג לקרם יציב
• מקפלים את שאר החומרים
אופן הכנת הגנאש:
• מחממים את השמנת ומוסיפים את השוקולד והגלוקוז ומבלנדרים
אופן הכנת הקדאיף:
• ממסים את החמאה ופותחים את הקדאיף
• אופים בחום 160 עד להשחמה
• מסדרים בתבנית גודל 40/20 את הקדאיף
• יוצקים מעט דבש ומפזרים מעט שקדים
• מניחים את מלבן הוניל הקפוא, יוצקים מעל את מוס המנגו ומקפיאים
• לאחר ההקפאה מניחים על רשת ויוצקים על המוס הקפוא