
חומרים לקוביות:
• 150 גרם חמאה
• 2 כפות גדושות מחית פיסטוק
• 3/4 כוס סוכר
• כוס שקדים טחונים
• כף גדושה קורנפלור
• 3 ביצים
• 1/2 חבילת אינסטנט פודינג וניל של עלית
חומרים לקרם השוקולד:
• 2 מיכלי שמנת מתוקה
• 1 חבילת אינסטנט פודינג וניל של עלית
• 200 גרם שוקולד חלב
אופן הכנת הקוביות:
• במיקסר עם וו גיטרה או המקצף מערבבים היטב את החמאה
• מוסיפים מחית פיסטוק וסוכר
• לאחר מכן מוסיפים את השקדים, הקורנפלור והביצים
• מתקבלת עיסה כבידה אותה יוצקים לתבנית רגילה או 2 תבניות אינגליש קייק,
• טיפ – אם רוצים תוצאה יפה ומדויקת יוצקים את המסה לרינג מלבן עד לגובה.
• מיישרים ואופים ב- 160 מעלות כרבע שעה עד עשרים דקות ומצננים.
• לאחר שהתקרר, חותכים לריבועים מדויקים של 1על 1 ס"מ.
אופן הכנת הקרם:
• ממיסים שוקולד במיקרוגל עם מיכל שמנת ומתקבל גנש חלק
• מקציפה מיכל שני של שמנת ומוסיפה כפית סוכר
• תוך כדי הקצפה איטית מוסיפה את הגנש.
אופן ההגשה:
• בגביע או בכוסית אישית מניחים 5-7 קוביות פיסטוק
• מעליהם מזלפים את קרם השוקולד
• שוב מקשטים ב-2 קוביות פיסטוק ו- 2 מקלות שוקולד.