
החומרים לבצק:
• 3 כוסות קמח
• 1/2 שקית אב' אפיה
• 2 חלמונים
• 1/2 כוס סוכר
• 11/2 מרגרינה
• 6 כפות מים / יין
החומרים למילוי:
• 200 גר' שוקולד מריר
• 2 כפות קקאו
• 1/2 כוס מים
• 5 ביצים (מופרדות)
• 1 אינסטנט פודינג וניל עלית
• 3/4 כוס סוכר
• אב' סוכר לקישוט
אופן ההכנה:
• מערבבים את חומרי הבצק
• מחלקים ל- 2 ומרדדים ל-2 עלים בגודל בסיס תבנית בינונית.
• שוטחים עלה אחד בתחתית התבנית בינונית
• מכינים את המילוי: ממיסים מעל האש את השוקולד, קקאו, מים,
• כשמתקרר מוסיפים: 5 חלמונים, אינסטנט פודינג וניל עלית.
• מקציפים את החלבונים ואת הסוכר ומוסיפים לתערובת השוקולד.
• שופכים על הבצק שבתבנית
• מכסים עם עלה הבצק השני ואופים עד להשחמה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות.
• לאחר האפייה מפזרים מעל העוגה אב' סוכר