
חומרים לבצק:
• 2 כוסות קמח
• 200 גרם חמאה / מרגרינה
• גביע אשל
חומרים למלית:
• 500 גרם גבינה לבנה 5% (רצוי לסנן את הנוזלים מהגבינה)
• 3/4 כוס סוכר
• 2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל של עלית
• סוכר וניל
• 2 ביצים
אופן ההכנה:
• מחממים את התנור ל 200
• מניחים את כל המרכיבים במיקסר עם וו לישה ומעבדים לבצק אחיד.
• מקמחים את כדור הבצק, עוטפים בנילון נצמד למשך שעתיים ומניחים במקרר (ניתן להכין לילה מראש)
• מכינים את המלית: מניחים את כל החומרים בקערה ומערבבים (רצוי במטרפה)
• מחלקים את הבצק ל 4
• מרדדים על משטח מקומח לעלה דקיק
• חותכים לריבועים ומניחים בתבנית שקעים
• ממלאים בכף ממלית הגבינה.
• בעזרת חוד סכין מסדרים מעין צורת פרח
• אופים עד להשחמה