
ניתן להכין גם בחג
חומרים לקרפ:
• 3ביצים
• 6 כפות סוכר
• כוס קמח
• 60 גרם חמאה, מומסת
• כוס חלב
• 1/2 כוס מים
• קורט מלח
חומרים לקרם גבינה:
• 200 גרם שוקולד לבן קצוץ
• 1מיכל גבינת מסקרפונה
• 2 מיכלים שמנת מתוקה
• חצי חבילה פודינג וניל עלית
• 3/4 כוס חלב
חומרים לרוטב שוקולד לבן:
• 3/4 חבילת שמנת מתוקה
• 150 גרם של שמנת מתוקה
• קוקוס מסוכר לפיזור מעל
• 1 צנצנת ריבת חלב
אופן הכנת הקרפ:
• טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר או לחלופין מערבבים ביצים, סוכר, חלב, מלח, מים וחמאה מומסת ואז מוסיפים קמח ומערבבים טוב.
• מטגנים את הקרפים על מחבת-הכי דק שאפשר.
אופן הכנת קרם הגבינה:
• ממיסים שוקולד לבן.
• מוסיפים גבינת מסקרפונה ומערבבים לתערובת אחידה.
• מקציפים שמנת מתוקה עם פודינג וניל עלית וחלב לקרם.
• מערבבים עם השוקולד לבן והגבינה.
אופן הכנת רוטב שוקולד לבן:
• מרתיחים שמנת מתוקה ומוסיפים שוקולד לבן עד לרוטב חלק.
אופן הרכבת המנה:
• ממיסים מעט את ריבת החלב (אם היא קשה).
• מורחים שכבה ראשונה של קרפ בקרם גבינה-שכבה דקה ואז שכבה שניה בריבת חלב וכן הלאה לסירוגין גבינה וריבת חלב.
• את הקרפ האחרון לא מורחים בכלום.
• שופכים מעל רוטב שוקולד לבן ומפזרים מעל הכול קוקוס מסוכר בחופשיות.
• לחלופין ניתן לעטר בקצפת