
מאחר שהטעם הגירי של הגבינות דומה מאוד לטעם הגירי של הלוטוס.. אין ספק שיצא מעדן!
חומרים לתחתית:
• כוס פרורי עוגיות
• חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
• 70 גרם חמאה
• 2 כפות ממרח לוטוס.
חומרים לעוגה:
• 6 ביצים מופרדות
• כוס וחצי סוכר
• 500 גרם גבינה לבנה 9%
• 225 גרם גבינת שמנת 30%
• 5 כפות פודינג וניל עלית
• 4 כפות קורונפלור
• 2 כפות ממרח לוטוס
חומרים לציפוי:
• 1 מיכל שמנת מתוקה
• 1 חבילת פודינג וניל עלית
• כוס חלב
אופן ההכנה:
• מערבבים את כל חומרי התחתית ומהדקים לתבנית 26.
• מעבירים למקפיא לשעה .
• מקציפים חלבונים עם סוכר.
• בקערה נפרדת מקציפים חלמונים עם הגבינות ושאר החומרים .
• מקפלים את תערובת הגבינות לקצף.
• משטחים יפה על התחתית.
• ממסים מעט את ממרח הלוטוס בתוך שקית ומזלפים על העוגה בעיגולים.
• לוקחים מזלג ומערבבים בעדינות (כמו בעוגת שיש)
• אופים בתנור שחומם מראש ב160 מעלות למשך שעה.
• אחרי שעה מכבים את התנור ומשאירים את העוגה ל3 שעות נוספות.
• מכינים את הקצף ויוצקים מעל העוגה.
• ניתן לקשט כיד הדמיון הטובה…